Col·laboració entre API i Uniplaces

Col·laboració entre API i Uniplaces

Benvingut a una nova forma de llogar

0 habitaciones para ti

Muéstrame más habitaciones

Publica les teves propietats a Uniplaces per llogar a estudiants de tot el món

L’acord entre API, associació d’agents immobiliaris a Catalunya i Uniplaces, el portal d’allotjament per estudiants enforteix ambdues parts, permetent als agents considerar i utilitzar els serveis que ofereix la plataforma i tenir una nova via de comercialització de les seves propietats, mentre que Uniplaces incrementa la cartera disponible als seus clients, principalment estudiants i joves professionals.

El lloguer a estudiants està en alça i Uniplaces n’és la mostra ja que ha experimentat un creixement del 80% durant l’últim any, convertint aquest tipus de lloguer en una alternativa molt interessant per rentabilitzar els pisos i habitacions disponibles.

Pots crear les ofertes de les teves propietats directament o bé contactar-nos per un tracte més personalitzat en els links que trobaràs a continuació. Crear anuncis i rebre atenció personalitzada és completament gratuït. Un cop confirmada la reserva, s'aplica un 8% de comissió sobre el total del contracte de lloguer. Les ofertes són completament modificables des del Panell de Control, on pots accedir a les ofertes però també a les sol·licituts de reserva i les reserves en curs.

Entre els principals avantatges que els agents poden trobar es:

DEMANDA ASSEGURADA - Uniplaces es centra en el públic estudiantil, creant col·laboracions directes amb fonts assegurades de demanda, pel que aquesta és sempre continuada i constant durant tot l’any.

SERVEIS EXCLUSIUS - Fotografía professional, gestió personalitzada de reserves, garanties de pagament… són alguns dels avantatges que gaudeixen els propietaris i agents que tenen les seves propietat a Uniplaces.

XARXA DE CONTACTES - Uniplaces reuneix milers de propietaris de tot tipus, creant una important xarxa de contactes per compartir informació i coneixement. A més, organitza esdeveniments exclusius pels seus membres.

A més, la nova era tecnològica proposa un canvi en la mentalitat de com vendre en el sector immobiliari, oferint als venedors:

RAPIDESA: Crear els anuncis de les teves propietats és ràpid. Puja tota la informació a la web i en unes hores de la validarem.
SEGURETAT: Reservar a través d’Uniplaces és segur tant pel propietari com el llogater: fem d’intermediaris perquè no sorgeixin problemes.
TRANQUIL·LITAT: No et preocupis d’organitzar visites o buscar possibles llogaters, amb Uniplaces tot és online i tota la informació es troba a l’oferta.
FACILITAT: La plataforma és intuitiva i fàcil d’utilitzar. Des de la creació dels anuncis fins acceptar les sol·licituts de reserva, tot al teu dispositiu preferit.
LLIBERTAT: La plataforma permet alliberar temps que la gestió tradicional restreny i alhora tenir llibertat màxima d’acceptar els llogaters que s’estimi.

UNIPLACES EN NÚMEROS

Uniplaces porta actiu a Barcelona des de febrer del 2015 i des de llavors...

100M de benefici generat als propietaris
65000 ofertes a la plataforma
220 recomanacions de Universitats
1M de tràfic a la web per mes
98% d’ocupació en les nostres exclusives

Barcelona

Barcelona

Sobre la ciudad

Estudiar en Barcelona es una experiencia que puede cambiarte la vida. La Ciudad Condal alberga dos de las mejores universidades del país y es uno de los destinos españoles con más ambiente. Aquí encontrarás magnífica arquitectura, centros culturales, gran oferta de arte y ocio y centros de gran relevancia económica y con buenas expectativas de futuro.

En la aventura de estudiar en esta ciudad harás muchos amigos nuevos, disfrutarás de buenas temperaturas y del encanto que desprende Barcelona.

Encontrar alojamiento para estudiantes en Barcelona es muy fácil y económico, sobre todo cuando tienes a Uniplaces para ayudarte a reservar con garantía.